Notices
Results 1 to 4 of 4

Thread: No sound

  1. #1 No sound 
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just installed kodi16.1 and now I have no sound. Video is working great. I uninstalled it and installed it again and still no sound. I had sound working with the old kodi14. I went on u tube for help and still not working. Above the info bar when the movie is on it has the name of the movie, 1080, AAC, 2.0 sound eng.
    what can I try to get the sound working?
    Thank you in advance.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    149
    Thanks
    48
    Thanked 21 Times in 20 Posts
    f8 on keyboard

    Sent from my F5281CH using Tapatalk
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cynycl View Post
    f8 on keyboard

    Sent from my F5281CH using Tapatalk
    I tried the f8 on keyboard, the mute icon disappeared but still no sound on my laptop. I know the sound works due to my other programs.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Team TV ADDONS Staff RavRob's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    The Halls of Valhalla
    Posts
    6,164
    Thanks
    700
    Thanked 956 Times in 771 Posts
    While a show/movie is playing, bring up status bar at the bottom of the screen. You will see a speaker icon, click it. In the menu that appear, be sure the volume is all the way up. You can even bring up the volume amplification if you want. Then, if that works for you, at the bottom, click on "set as default"
    Reply With Quote  
     

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •